Дарения

Компанията Изи Кредит и хората, които работят в нея имат добри и благородни сърца. Да си добър и благороден означава  да помагаш на тези, към които животът не е бил достатъчно справедлив или чийто талант би останал незабелязан поради липсата на достатъчно финансови средства.

Именно за това Изи Кредит обръща сериозно внимание на по-нуждаещите се и отделя значителни суми за реализирането на различните си социални проекти. По-долу може да се запознаете и в детайли с тях.
 
 

6.6.2014 г.
Служителите на водещата компания в сегмента на бързите кредити в дома – Изи Кредит, за пореден път подкрепиха деца в неравностойно положение. За кратко време те събраха много дрехи и средства, с които да зарадват възпитаниците (38 деца на възраст от 9 до 20 години) на ДДЛРГ „Асен Златаров“ в столичния квартал „Надежда”.
 
 
Служителите на Изи Кредит направиха коледно дарение в най-стария дом за деца на Балканите
30.12.2013 г.
За поредна година служителите на Изи Кредит показаха, че освен големи професионалисти, са и хора с добри сърца. Работещите в централния офис на компанията събраха лични средства, с които закупиха голям брой продукти от първа необходимост за децата, лишени от родителски грижи в най-стария дом на Балканите - ДДЛРГ „П. Р. Славейков”. Закупените продукти бяха предварително съгласувани с ръководството на дома.


16.9.2013 г.
Компанията-лидер в бързите потребителски кредити - Изи Кредит и лидерът във ВИК строителството - Райкомерс, изградиха нов детски кът в двора на целодневна детска градина „Виолина” в с. Петърч край Костинброд. Детската площадка беше открита на 16 септември и съвпадна с празника в градината по случай първия учебен ден. Тя включва две люлки, пързалка и катерушка, и отговоря на всички европейски изисквания.
 

23.4.2013 г.
Изи Кредит навърши 8 години. Компанията отпразнува повода със зелена инициатива, която вече се превръща във фирмена традиция – засаждането на дръвчета. В петък служителите на Изи Кредит засадиха осем млади липи в Южния парк със съдействието на общината. Дръвчетата се намират в непосредствена близост до входа на парка откъм бул. „Гоце Делчев” и ще растат за радост на всички посетители.
 

20.12.2012 г.
Лидерът в бързото кредитиране Изи Кредит организира поредната си благотворителна акция. Компанията отвори коледен магазин в централния си офис, с творбите и произведенията на децата в неравностойно положение от ателие „Прегърни ме”. Вече седмица служителите на компанията купуват ръчно направени от малчуганите коледни украшения, картички, папироси, кукли, ангелчета и чанти.


3.10.2012 г.
Децата без родители от дома в софийското село Доганово получиха шанс от Изи Кредит да развиват таланта и уменията си. С парично дарение на компанията за бързи кредити, „Институт за Изкуство и Терапия Либера” ще организира специални барабанни сесии за тях в продължение на 7 месеца. Целта е децата да подобрят комуникативните си умения и да развиват творческите си заложби.


9.1.2012 г.
Служителите на Централен офис на "Изи Асет Мениджмънт" АД изненадаха приятно децата, лишени от родителски грижи в дома в столичния квартал Драгалевци, като в дните между Коледа и Нова година ги обградиха с внимание и подаръци. На 29 декември няколко човека от офиса на компанията се премениха в джуджетата и еленчетата на Дядо Коледа и с чували, пълни с играчки и книжки, зарадваха близо 30-те деца в дома.


7.12.2011 г.
Построени от Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) нови и красиви детски площадки, отговарящи на всички европейски изисквания за безопасност, радват малките деца и техните семейства в седем български града. Родителите в Плевен, Костинброд, Казанлък, Петрич, Доспат, кв. „Люлин” в София и Силистра вече могат да се похвалят, че децата им си играят в чудесни и модерни кътове.


27.10.2011 г.
Една от водещите компании за бързи заеми в България - „Изи Кредит”, изгради седмата си детска площадка в страната. Новият и красив детски кът, отговарящ на всички европейски изисквания за безопасност, ще радва малките деца в Силистра, докато си играят в центъра на града. Съоръжението се намира на ул. „Добрич” 72. Площадката беше открита официално днес с водосвет.


28.9.2011 г.
Нов телевизор и компютри ще забавляват лишените от родителски грижи деца от дом "Велика и Георги Ченчеви" в гр. Севлиево. Техниката е дарение за дома от една от водещите компании в България на пазара на бързи заеми – "Изи Асет Мениджмънт" АД. Дарението беше предоставено на дома на 28 септември от маркетинг директора на „Изи Кредит” Емил Бояджиев и Мис Изи Кредит 2011.


15.8.2011 г.
Нова и красива детска площадка, отговаряща на всички европейски изисквания за безопасност, ще радва малките деца в квартал "Люлин", докато си играят в "Парк - Люлин център" до Кооперативния пазар. Съоръжението е дарение от една от водещите компании в България на пазара на бързи заеми – "Изи Асет Мениджмънт" АД, известна повече чрез основния си продукт като "Изи Кредит".


24.6.2011 г.
Петрич е поредният град, на който компанията ни „Изи Асет Мениджмънт” АД дари красива детска площадка. Съоръжението се намира в градинката на площад „Македония” в града и е предназначено за деца до 10 години. Площадката разполага с пъстроцветни люлки, пързалки и катерушки, а инвестицията в нея възлиза на над 10 хил. лв.

29.3.2011 г.
Служителите на централния офис на компанията за бързи кредити „Изи Асет Мениджмънт” АД, по-известна като Easy Credit, засади днес 6 дръвчета в софийския квартал „Люлин”. Поводът беше шестата годишнина от създаването на компанията. На Благовещение точно преди обяд почти всички служители на компанията в офиса напуснаха за кратко работните си места и засадиха три смерча и три ружи.


14.3.2011 г.
Нова и красива детска площадка радва децата в Казанлък от края на миналата седмица, докато си играят в прекрасния градски парк „Розариум”. Съоръжението е дарение от „Изи Асет Мениджмънт“ АД – лидерът в бързите потребителски кредити на българския пазар, известна повече чрез основния си продукт като Easy Credit. Площадката беше открита официално в слънчевия петък (11 март) от маркетинг директора на компанията.


11.3.2013 г.
Ученици от софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ (СМГ) организират благотворителен рок купон в подкрепа на своите съученици-състезатели по математика и информатика. Събитието е под наслов „Да изпратим малките математици на състезания в страната и чужбина“ и ще се проведе на 14-ти март в столичния бар RockIT, като специален гост на него ще са звездите от D2.


3.2.2011 г.
Три чисто нови климатици ще топлят възрастните хора в кухненската трапезария на специализирания дом в столичния квартал "Дървеница". Уредите бяха дарени днес от водещата компания в България при малките и необезпечени потребителски заеми - "Изи Асет Мениджмънт" АД, известна повече чрез основния си продукт като "Изи Кредит".1.6.2010 г.
Три млади български компании - "Изи Кредит", "Чиполино" и "Слънчо", се обединиха за благородна акция и зарадваха днес с подаръци и изненади общо 68 деца от дома за сираци в град Пазарджик (Дом за медико-социални грижи за деца). Поводът беше празникът на детето - първи юни, а инициатор на акцията - "Изи Кредит". С приятната задача да раздадат подаръците на малчуганите се заеха Мис и Мистър Изи Кредит.