Наръчник на разумния кредитополучател

Есента на 2012 г., Изи Кредит започна мащабна кампания за повишаване финансовата култура на българите. Като първа стъпка компанията ни разпространи в цялата страна книжки с полезни съвети за безпроблемно теглене на бързи заеми, създадени с експертното съдействие на Комисията за защита на потребителите. Проектът има за цел да обогати и задълбочи познанията на потребителите за специфичната финансова услуга, която фирмите за бързо кредитиране предоставят. 

Книжките са джобен формат и са озаглавени Наръчник на разумния кредитополучател 7 полезни съвета за теглене на бърз кредит. С кратък текст и атрактивни рисунки даваме отговори на важни въпроси като: какво е бърз кредит, неговите предимства и рискове; каква е неговата цена; как се  избира подходяща фирма, която предоставя тази услуга и как се сравняват отделните оферти за бързи заеми; как се кандидатства и какви документи са необходими; какво се прави, когато не сме в състояние да платим вноските си и т. нат.

Много хора, потенциални наши клиенти, са все още слабо запознати със спецификата на бързите кредити, при което те гледат на нашите услуги с недоверие. Трябва да ги информираме и да подобрим финансовите им познания. Програмата, която създадохме е надежден инструмент в тази посока. Като модерна и обществено ангажирана компания, искаме да  подпомогнем и усилията на обществените организации и държавните институции за подобряване финансовата култура на обществото обясни Виолета Будева, Маркетинг директор на Изи Кредит. 

Медийни партньори са: